КОРРУПЦИЯ БИЛАН БОҒЛИҚ ЖИНОЯТЛАРГА ҚАРШИ КУРАШИШДА ТЕЗКОР-ҚИДИРУВ ВА ТЕРГОВ ОРГАНЛАРИНИНГ ҲАМКОРЛИГИ - ПРИМОВ , Обиджон (YURIST AXBOROTNOMASI, 2024)
Мақолада коррупцияга қарши курашишда тезкор-қидирув ва тергов органларининг ҳамкорлигининг ҳуқуқий табиати, ижтимоий-ҳуқуқий зарурлиги, долзарблиги, ҳозирги замон тенденциялари, миллий қонунчиликдаги муаммолар ва уларни ҳал этиш йўллари таҳлил этилган ва тегишли тавсиялар шакллантирилган.