MIGRATSIYA SOHASIDA HAMKORLIK VA TARTIBGA SOLISHNING TARIXIY-HUQUQIY VA NAZARIY JIHATLARI - KAMILOV , Oybek (YURIST AXBOROTNOMASI, 2024)
Maqolada migratsiya sohasidagi xalqaro huquqiy hamkorlikning genezisi, zamonaviy xalqaro migratsiya huquqini shakllantirish va rivojlantirishga nazariy yondashuvlarni shakllantirish va rivojlantirish ko'rib chiqiladi.