TRANSCHEGARAVIY ELEKTRON TIJORATDA ISTEMOLCHILAR HUQUQLARI - DEHQANOV , Raxmatilla (YURIST AXBOROTNOMASI, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada transchegaraviy elektron tijoratda iste’molchilar huquqlari himoya qilishning nazariy va amaliy xususiyatlarini tahlilini oʻz ichiga olgan. Shuningdek, transchegaraviy elektron tijoratda iste’molchilar huquqlari ahamiyati, xalqaro va milliy qonunchilikda hozirgi kundagi muammolarni tahlil qilish orqali takliflar ishlab chiqilgan.