ДАВЛАТ ФУҚАРОЛИК ХИЗМАТЧИЛАРИНИ ИЖТИМОИЙ ҲИМОЯ ҚИЛИШ МEХАНИЗМЛАРИ - РАХМОНОВ , Зафаржон (YURIST AXBOROTNOMASI, 2025)
Ушбу илмий мақолада давлат фуқаролик хизматчиларининг ижтимоий жиҳатдан ҳимоя қилишнинг аҳамияти, ижтимоий ҳимоя қилишнинг механизмлари, бу борада ҳорижий ҳамда миллий тажриба, олимларнинг турлича қарашлари, ёндашувлари илмий таҳлил қилинган. Ушбу таҳлил ва фикрлардан келиб чиққан ҳолда, давлат фуқаролик хизматчиларини ижтимоий жиҳатдан ҳимоя қилиш механизмларини такомиллаштиришга қаратилган таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.