ЎЗБЕКИСТОННИНГ ЖАҲОН САВДО ТАШКИЛОТИГА КИРИШИ БИЛАН БОҒЛИҚ АЙРИМ МАСАЛАЛАР - БАРАТОВ , Миродилжон; ХАКИМОВ , Равшан; АКРАМХОДЖАЕВ , Бори (YURIST AXBOROTNOMASI, 2025)
Муаллифлар Австралиянинг Аделаида университети Иқтисодиёт профессори, Жон Моннет номидаги Европа интегрaцияси иқтисодиёти кафедраси мудири Ричард Помфретнинг Ўзбекистон Республикасининг Жаҳон савдо ташкилотига аъзо бўлиши, жумладан, жорий ЖСТ муаммолари, шунингдек Марказий Осиёнинг айрим давлатларидаги савдо алоқаларидаги зиддиятларни таҳлил қиладилар.