ЭРКИН ИҚТИСОДИЙ ЗОНАЛАР ДОИРАСИДА ИНГЛИЗ ҲУҚУҚИНИ ЖОРИЙ ЭТИШНИНГ ХОРИЖ ВА МИЛЛИЙ ТАЖРИБАСИ - ТУРДИАЛИЕВ , Муҳаммад Али (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мақолада эркин иқтисодий зоналар фаолияти, уларнинг ташкил этишнинг ўзига хос хусусиятлари, уларга инглиз ҳуқуқини жорий масалалари ва бу борадаги халқаро тажриба таҳлил қилинган. Амалга оширилган таҳлиллар натижасида эркин иқтисодий зоналарга инглиз ҳуқуқини жорий этиш истиқболлари кўратиб ўтилган.