ХАЛҚАРО СПОРТ ФАОЛИЯТИНИНГҲУҚУҚИЙ ТАРТИБГА СОЛИНИШИ - КАЮМОВ , Фаррух (YURIST AXBOROTNOMASI, 2020)
Мақола халқаро спорт ҳуқуқи фаолиятни ҳуқуқий тартибга солиш масалаларига бағишланган. Муаллифнинг таъкидлашича, спорт инсон фаолиятининг жуда мураккаб соҳаси бўлиб, у махсус бошқарув ва ҳуқуқий тартибга солишни талаб қилади. Муаллиф халқаро ҳуқуқнинг мазкур тармоғи манбаларини, шунингдек, уларнинг халқаро спорт фаолиятини самарали тартибга солишни таъминлашдаги ролини ўрганади.