СЕНАТ ФАОЛИЯТИ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШДА РАҚАМЛИ ТЕХНОЛОГИЯЛАР ВА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - ҲОТАМОВ, Ҳомид (YURIST AXBOROTNOMASI, 2023)
Мақолада Ўзбекистонда ўтган йиллар мобайнида Олий Мажлис Сенат фаолиятини рақамлаштириш, ахборот-технологияларни кенг жорий этиш ҳамда соҳага инновацион ёндашувларни татбиқ қилиш бўйича олиб борилган ишлар, бу борада хорижий давлатлар тажрибаси ҳамда устувор вазифалар очиб берилган.