СУД ЭКСПЕРТЛАРИНИНГ ХАТОЛАРИ ВА УЛАРНИ БАРАТАРАФ ҚИЛИШ ЙЎЛЛАРИ БЎЙИЧА АЙРИМ ФИКРЛАР - АБДУҚОДИРОВА , Шахноза (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мақолада суд экспертизасининг аҳамияти, суд экспертизаларини ўтказишда суд экспертлари томонидан йўл қўйиладиган хатоларнинг тушунчаси, суд экспертизаларни ўтказиш жараёнидаги хатоларнинг объектив сабаблар ва субъектив сабаблари ҳамда уларнинг тушунчаси ва турлари ёритилган. Суд экспертлик фаолиятининг таҳлиллари натижаларига асосланиб суд экспeртлари xатоларининг олдини олиш бўйича муалифлик талқинидаги ёндашувлар ишлаб чиқилган.