БАРҚАРОР РИВОЖЛАНИШНИНГ МИЛЛИЙ МАҚСАДЛАРИ ВА ВАЗИФАЛАРИНИ РЎЁБГА ЧИҚАРИШДА ОЛИЙ МАЖЛИСНИНГ РОЛИ - ОТАХОНОВ , Фозилжон (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мазкур мақолада мамлакатни янада демократлаштириш ва модернизациялашда Барқарор ривожланишнинг миллий мақсадлари ва вазифаларнинг мазмун-моҳияти, шунингдек, мазкур йўналишда амалга оширилаётган ислоҳотлар ва ўзгартишларда парламент фаолиятининг роли очиб берилган. Мазкур тарихий ҳужжатнинг ҳаётга татбиқ этилишида Ўзбекистон Республикаси Олий Мажлиси палаталари томонидан эришилган амалий натижаларга алоҳида эътибор қаратилган.