РАҚАМЛИ ТРАНСФОРМАЦИЯЛАШУВ ШАРОИТИДА ТАДБИРКОРЛИК ҚОНУН ХУЖЖАТЛАРИНИНГ ЭЛЕКТРОН ДАСТУРИЙ ТАЪМИНОТИНИ ИНТЕГРАЦИЯ ҚИЛИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - РЎЗИНАЗАРОВ, Шухрат (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Ушбу мақолада рақамли трансформациялашув шароитида тадбиркорлик қонун ҳужжатларини электрон дастурий таъминотини интеграция қилиш, қонун ҳужжатларини тизимлаштиришда кодификациялаштириш, ҳуқуқий тартибга солишда янги норматив-ҳуқуқий воситаларни ижтимоий маконда ва виртуал майдонда қўллашнинг долзарб илмий-амалий муаммолари ўрганилиб, соҳани ривожлантириш юзасидан хулоса ва таклифлар берилган.