ПЕНИТЕНЦИАР РЕЦИДИВ ПРОФИЛАКТИКАСИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - ТАДЖИБАЕВА, Дилдора (YURIST AXBOROTNOMASI, 2021)
Мақолада муаллиф томонидан статистик таҳлил, ҳуқуқни қўллаш фаолияти, пенитенциар жиноятчилик соҳасида ўтказган назарий тадқиқотлар, пенитенциар рецидивнинг ўзига хос хусусиятларини белгилаб олишга, пенитенциар жиноятчилик кўлами ва ривожланиш тенденциялари кўрсатиб берилган ҳамда пенитенциар рецидив профилактикасига оид таклиф-тавсиялар ишлаб чиқилган.