ЮРИДИК ХИЗМАТЛАР ФАОЛИЯТИДА ҲУҚУҚИЙ ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИ ҚЎЛЛАШНИНГ НАЗАРИЙ-ҲУҚУҚИЙ МУАММОЛАРИ: ЎЗБЕКИСТОН МИСОЛИДА - ТОЖИЕВ, Фурқат (YURIST AXBOROTNOMASI, 2022)
Мазкур мақола Ўзбекистонда юридик хизматлар фаолиятида ҳуқуқий технологияларни қўллашнинг назарий-ҳуқуқий муаммолари ёритади. Шу билан бир қаторда, ҳозирда юридик хизматлар орқали эришилган натижалар, тенденциялар ва қисман хорижий статистик таҳлиллар ҳам кўриб чиқилади. Мақола сўнгида жамиятимизнинг юридик хизматлар фаолиятида ҳуқуқий технологиянинг самарадорлигини ошириш учун таклифлар ва уларга ечимлар тавсифланади.