АХБОРОТ ВА РАҚАМЛИ ЖАМИЯТНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ШАРОИТИДА КОНСТИТУТЦИЯВИЙ ҲУҚУҚНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ЗАМОНАВИЙ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ - ХУДЖАМОВА, Камола (YURIST AXBOROTNOMASI, 2022)
Мазкур мақолада рақамли хуқуқларнинг ривожланиш омиллари, унинг жамиятдаги таъсири, тенденциялари хақида сўз боради. Ундан ташқари, инсоннинг ажралмас хуқуқи бўлмиш - маълумот олиш хуқуқининг, унинг конституцион хуқуқи сифатида кўриб чиқади.