НОРМА ИЖОДКОРЛИГИ ЖАРАЁНИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШНИНГ ИСТИҚБОЛЛИ ЙЎНАЛИШЛАРИ - СОДИКОВ , Акмал (YURIST AXBOROTNOMASI, 2023)
Ушбу мақолада норма ижодкорлигини ахборот билан таъминлаш механизмини такомиллаштириш масалалари таҳлил қилинган ва норма ижодкорлигини ахборот билан таъминлашнинг истиқболли йўналишлари ишлаб чиқилган. Мақоладан миллий норматив-ҳуқуқий ҳужжатларни такомиллаштириш, миллий давлат дастурларини ишлаб чиқиш ҳамда норма ижодкорлигини илмий-назарий жиҳатдан бойитишда фойдаланиш мумкин.