HOKIMIYAT HARAKATSIZLIGI UCHUN JAVOBGARLIK MUAMMOLARIGA DOIR ILMIY TADQIQOTLARNING ZAMONAVIY HOLATI VA RIVOJLANISHI - SHUKUROVA , Muhayyo (YURIST AXBOROTNOMASI, 2023)
Mazkur maqolada hokimiyat harakatsizligi uchun javobgarlik muammolariga doir ilmiy tadqiqotlarning zamonaviy holati va rivojlanishi alohida o’rganilib ushbu masala yuzasidan olib borilgan ilmiy tadqiqot ishlari tahlil qilindi va statistik tahlil, kuzatish, materiallarni o’rganish usullari orqali xulosa va takliflar ishlab chiqildi.